Piteå sommarakademi

Jag åker upp till Piteå denna vecka för att gå kurs i klassisk flöjt och klassisk saxofon på Piteå sommarakademi! Ska bli skitkul då det var länge sedan jag tog flöjtlektioner och jag nog har en och annan brist som kan behöva rättas till… Sist jag tog flöjtlektioner var 2008 i Prag, då gick jag för Petr Grau. Klassisk saxofonmusik har jag egentligen bara spelat en gång i livet, då var det Glazunovs saxofonkonsert på en provspelning.

Jag kommer också ta med mig lite flöjter, saxofoner, klarinetter samt munstycken, rör och ligaturer från Selma Music som finns för provning och försäljning under kursen. Bl.a Otto Link New York och Vintage munstycken, Jody Jazz, nya Vandoren REED CUT och V21 rör, Hemke, några vintage munstycken, fina Yanagizawa saxar och lite okändare märken samt massvis av roliga flöjter!

Hör av er till mig om ni vill testa eller köpa, ta en fika eller hänga! 0736372066